Nieuws

Admin
10:11 | 01-08-2018

Nieuwsbrief juli 2018

ZouwdalVeste groeit! In deze nieuwsbrief lees je meer over de 3e fase! | Klik hier voor de webversie.

Header

 

 
Geachte {Aanhef} {Tussenvoegsel} {Naam},

ZouwdalVeste
Ben je onlangs nog langs de bouwplaats van ZouwdalVeste gereden? Momenteel genieten de werknemers van BAM van een welverdiende vakantie maar de bouw van 41 woningen is in volle gang!

Binnenkort fase 03
We zijn druk bezig met de voorbereidingen voor alweer de derde fase! Deze fase bestaat uit 23 woningen. Vertrouwde woningtypes als de rij- en hoekwoningen (10x) van het type Zomereik en de vrijstaand geschakelde woning (1x) en twee-onder-een-kapwoningen (6x) van het type Waterlinde zijn weer opgenomen in het plan.

Nieuw zijn de semi-bungalows, type Esdoorn! Woningen met de slaap- en badkamer op de begane grond. Wel extra ruimte op de 1e verdieping met hier ook mogelijkheden om een extra slaapkamer en/of badkamer te creëren. Er zijn twee parkeerplaatsen op eigen terrein en een mooie achtertuin!

Binnenkort meer
Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Schrijf je in op de website voor fase 03!

  Inschrijven als belangstellende »  

Planning
De planning is om op korte termijn de derde fase online te presenteren. Hierbij is meer informatie over de woningtypes beschikbaar inclusief de woningplattegronden, artist impressions en koopsomindicaties. Aansluitend op de planpresentatie kunnen we starten met de daadwerkelijke verkoop, verwachting september 2018.

* De planning is een prognose en kan tussentijds naar behoefte van het proces worden aangepast. Via de nieuwsbrief houden we u op de hoogte van eventuele wijzigingen in de planning.
 
 
 
www.woneninzouwdalveste.nl
 
 
 
Meer informatie?
Wil je op voorhand al meer informatie over de verkoop van je huidige woningen, de waarde van je woning of je financiële situatie? Neem contact op met onze makelaar, zij staan je graag te woord met advies en informatie.
 
 
Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Damen Makelaardij
Ambyerstraat Noord  72
6225 EG  MAASTRICHT
0433479090
info@damen-og.nl

Damen Makelaardij
Ligging van het project