Nieuws

Admin
16:54 | 15-10-2018

Nieuwsbrief september 2018

Het is zover, de verkoop van ZouwdalVeste fase 3 is gestart! Vanaf dit moment kun je je inschrijven voor een woning in de derde fase van ZouwdalVeste.

De inschrijftermijn eindigt zondag 30 september om 17.00 uur. Hierna vindt de toewijzing plaats, toewijzing vindt plaats op basis van voorkeuren. Als er een woning aan jou wordt toegewezen, dan neemt de makelaar uiterlijk woensdag 3 oktober a.s. contact met je op om een eerste gesprek in te plannen. Helaas is het aanbod per woningtype beperkt. Het zou dus kunnen zijn dat je onverhoopt geen woning toegewezen krijgt. Je komt dan op de reservelijst en wordt hierover via een digitale nieuwsbrief geïnformeerd.

Brochure ZouwdalVeste

Lees alles over ZouwdalVeste in de digitale brochure

Koopdocumentatie

Alle koopdocumentatie en de prijslijst vind je hier terug.

Meet & Greet

De verkoopdocumentatie wordt compleet online beschikbaar gesteld, o.a. met een mooie digitale brochure. Hier vind je alle informatie over de woningen. Heb je na het doornemen nog vragen, bijvoorbeeld over de woningen, bouwtijd of de meerwerkopties? Dan nodigen we je graag uit voor de Meet & Greet voor ZouwdalVeste.

 

MEET & GREET ZOUWDALVESTE
Datum: dinsdag 25 september
Tijdstip: 18.00 - 19.30 uur
Damen Makelaardij, Ambyerstraat-Noord 72 te Maastricht

 

Wat kun je verwachten tijdens de Meet & Greet? Je kunt je vragen stellen aan de makelaars van Damen Makelaardij. Vragen over de plattegronden? We nemen ze graag met je door. De kopersbegeleider van BAM is aanwezig om de meerwerkopties toe te lichten. Kortom de plek om je eventuele vragen nog te stellen, zodat je helemaal goed geïnformeerd een keuze kan maken voor een woning in ZouwdalVeste.

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Damen Makelaardij
Ambyerstraat Noord  72
6225 EG  MAASTRICHT
0433479090
info@damen-og.nl

Damen Makelaardij
Ligging van het project