Nieuws

admin
12:07 | 23-01-2019

Nieuwsbrief januari 2019

Woningaanbod
Om je een idee te geven van de woningtypes, plattegronden, specifieke kenmerken en een prijsindicatie, verwijzen wij je naar de pagina woningaanbod.

Start verkoop - 7 februari 2019
Momenteel werken we aan de laatste verkoopvoorbereidingen zodat we 7 februari aanstaande (in de loop van de dag) de definitieve verkoopdocumentatie online beschikbaar kunnen stellen, vanaf dat moment is het mogelijk om je in te schrijven voor één of meerdere bouwnummers. 

Verkoopprocedure
We informeren je graag alvast over de verkoopprocedure de derde fase.

 • De verkoop start op 7 februari 2019
  Vanaf dan is de digitale brochure, de prijslijst en alle overige relevante informatie online beschikbaar op de website.
  Hiervoor krijg je automatisch een email toegestuurd.
 • Je kunt inschrijven voor een specifieke woning/bouwnummer van je voorkeur. Dit gaat middels een online inschrijfformulier. Hiervoor krijg je automatisch een email toegestuurd.
 • Online inschrijven kan tot en met 14 februari 2019. We zullen de woningen toewijzen op basis van voorkeuren (indien nodig kan het zijn dat er geloot gaat worden). We proberen een optimale verdeling van de kavels te krijgen. Om zoveel mogelijk kans te maken op een woning is het raadzaam meerdere voorkeuren aan te geven.
 • Na toewijzing worden de toegewezen kandidaten uitgenodigd voor een verkoopgesprek bij een van de makelaars, aansluitend zal een vrijblijvend gesprek met een financieel adviseur plaatsvinden.
 • Na het verkoopgesprek krijgen kandidaten een optie van 1 week. Hierna volgt de beslissing tot aankoop van de woning. Aankoop is altijd onder de ontbindende voorwaarden van financiering.
 • Indien kandidaten afzien van aankoop, volgt een afspraak met een reserve kandidaat.
 • Het is dus niet mogelijk om nu al een optie te nemen op één van de woningen. Deze worden verstrekt na inschrijving.
 • Na de aankoop van de woning word je uitgenodigd door de woonadviseur van BAM Wonen, zij begeleiden je bij het meer-/minderwerktraject.

Meer informatie?
Wil je op voorhand al meer informatie over de verkoop van je huidige woning, de waarde van je woning of je financiële situatie? Neem contact op met onze makelaar, zij staan je graag te woord met advies en informatie.