Deelgebieden ZouwdalVeste

Gebiedskaart
 

Gebiedskaart ZouwdalVeste; Klik op het deelgebied om verder te gaan.

Woningaanbod ZouwdalVeste

ZouwdalVeste Fase 3

De derde fase in ZouwdalVeste bestaat uit 23 woningen van verschillende type woningen; vrijstaand geschakeld, twee-onder-een-kapwoningen, semi-bungalows én rij-/hoekwoningen. De verkoop gaat 20 september van start. Bekijk hier alvast de woningtypes.

Woningaanbod ZouwdalVeste Fase 2

ZouwdalVeste is een charmante woonwijk in het groen met heel ruime en zeer aantrekkelijk geprijsde nieuwbouwwoningen. Een unieke woonlocatie aan de rand van Malberg met de vrije natuur aan je voeten.

In de eerste twee fases worden er in totaal 41 woningen gerealiseerd, het aanbod bestaat uit een twee onder één kap woningen en rij- en hoekwoningen. Bekijk hier het aanbod.

type Waterlinde - Twee-onder-een-kapwoning

Zouwdalveste fase 3 Type Waterlinde

De woningen van het type Waterlinde beschikken over een woonoppervlakte van ca. 139 tot 143 m². De kaveloppervlaktes variëren van 215 tot 249 m².

type Waterlinde - Vrijstaande woning

Zouwdalveste fase 3 Type Waterlinde

Deze vrijstaand geschakelde woning van het type Waterlinde heeft een woonoppervlakte van ca. 143 m². De woning heeft een mooie achtertuin, ideaal gelegen op het zuidwesten van maar liefst 259 m². De woning heeft een garage en twee parkeerplaatsen op eigen terrein. Aan de voorzijde kijkt de woning mooi weg over het groen.

Top
Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Damen Makelaardij
Ambyerstraat Noord  72
6225 EG  MAASTRICHT
0433479090
info@damen-og.nl

Damen Makelaardij
Ligging van het project