Planning

Interesse

Aanmelding via de website als belangstellende

Indicatie:
Doorlopend

Woonwens enquête

De belangstellenden die zich hebben ingeschreven worden middels een digitale enquête gevraagd wat hun woonwensen zijn.

Indicatie:
mei 2017

Het ontwerp

vaststelling verkaveling & ontwerp

Indicatie:
tot en met 2e kwartaal 2017

Bestemmingsplan & Omgevingsvergunning [bouwvergunning]

Het technisch ontwerp voor de eerste fase is inmiddels afgerond ( 22 woningen). De omgevingsvergunning is inmiddels ingediend. Daarnaast is de procedure voor het bestemmingsplan opgestart. Begin september is er zicht op welke termijn we een onherroepelijk bestemmingsplan en omgevingsvergunning zullen hebben, of er nog wijzingen aangebracht dienen te worden in het huidige ontwerp en of er eventuele onvoorziene zaken zijn die voor een vertraging kunnen zorgen.

Indicatie:
vanaf tweede kwartaal 2017 doorlopend tot en met vierde kwartaal 2017

Voorinschrijving en start verkoop

De planning is om u de 2e helft van juni de eerste fase online te presenteren. Hierbij is meer informatie over het plan, de locatie en de woningtypes beschikbaar inclusief schetsen van de woningplattegrond, artist impressions, koopsomindicaties en een voorlopige technische omschrijving.

Aan de hand hiervan is het mogelijk uw belangstelling voor een bouwnummer kenbaar te maken doormiddel van een voorinschrijving ( reservering voor een bouwnummer). Dit zal gaan op basis van een online inschrijvingsprocedure. In juni volgt meer informatie over de procedure hiervan!

Zodra wij zicht hebben op een onherroepelijk bestemmingsplan en omgevingsvergunning - kunnen we starten met de daadwerkelijke verkoop, verwachting september.

Indicatie:
vanaf medio juni 2017


* De planning is een prognose en kan tussentijds naar behoefte van het proces worden aangepast. Belangstellenden zullen via digitale nieuwsbrieven hiervan op de hoogte worden gehouden.

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Damen Makelaardij
Ambyerstraat Noord  72
6225 EG  MAASTRICHT
0433479090
info@damen-og.nl

Damen Makelaardij
Ligging van het project