Malberg Maastricht

Plan je route naar de locatie van het project ZouwdalVeste door een vertrekpunt in te voeren bij A.
Klik vervolgens op routebeschrijving.

Van:
Naar:ZouwdalVeste, Maastricht

In Malberg gebeurt het! De Maastrichtse buurt is getransformeerd tot een levendige wijk met optimale voorzieningen en een gezellig verenigingsleven. Het centrum is volledig vernieuwd met scholen, winkels, buurtvoorzieningen en woningen. Hiernaast is er een nieuw sportkwartier gerealiseerd. Het is dan ook niet vreemd dat Malberg is uitgegroeid tot een zeer gewilde woonwijk.

Malberg, de groene wijk van Maastricht

Een groene wijk onderdeel van cultuurrijk en bourgondisch Maastricht. Malberg combineert landelijk wonen en bourgondisch genieten. Na 10 minuutjes op de fiets ben je in het kloppend hart van bruisend Maastricht en wandelend kun je direct genieten van de fraaie natuur van het prachtige Zouwdal dat Malberg omarmd.

ZouwdalVeste combineert wonen in een groene natuurlijke omgeving met de stadse genoegens van cultuurstad Maastricht. Een unieke woonlocatie aan de rand van Malberg met de vrije natuur aan je voeten. De toekomstige bewoners profiteren van de complete voorzieningen van het vernieuwde winkel- en gemeenschapscentrum Manjefiek Malberg. Hier vindt u alles voor de dagelijkse boodschappen maar ook een basisschool en vele verenigingen. De multifunctionele sportvoorziening in de wijk nodigt uit om sportief te ontspannen.

Dit maakt ZouwdalVeste de ideale woonwijk om te wonen, werken en genieten. Het is allemaal mogelijk in Malberg!

Belangstelling in de nieuwbouw van ZouwdalVeste?

Schrijf je nu in  en blijf op de hoogte van ZouwdalVeste.