Ontdek de nieuwbouw van het Zouwdal in ZouwdalVeste!

ZouwdalVeste combineert wonen in een groene natuurlijke omgeving met de stadse genoegens van cultuurstad Maastricht. Een unieke woonlocatie aan de rand van Malberg met de vrije natuur aan je voeten. De toekomstige nieuwbouw bewoners profiteren van de complete voorzieningen van het vernieuwde winkel- en gemeenschapscentrum Manjefiek Malberg. Hier vind je alles voor de dagelijkse boodschappen maar ook twee basisscholen en vele verenigingen. De multifunctionele sportvoorziening in de wijk nodigt uit om sportief te ontspannen. Dit maakt ZouwdalVeste de ideale woonwijk om te wonen, werken en genieten. Het is allemaal mogelijk in Malberg!

De charme van ZouwdalVeste

ZouwdalVeste is een charmante woonwijk in het groen met heel ruime en zeer aantrekkelijk geprijsde woningen. Waar je ook bent, je hebt altijd contact met de natuur. Een unieke kans om te wonen met ruime parkeergelegenheid ook voor bezoekers rondom de woningen. Heerlijke vergezichten over het natuurlijk glooiend landschap vormen het dagelijks decor. Wandelen, werken, wonen, spelen, fietsen, genieten. ZouwdalVeste nodigt uit om het beste uit het leven te halen.

Een rijke historie en de historische panden maken het centrum van Maastricht een bijzondere plek om te verblijven. ZouwdalVeste biedt je het beste van twee werelden, enerzijds een prachtig natuurgebied in je achtertuin en anderszijds de geweldige stad Maastricht die je met de auto binnen 10 minuten bereikt.

In de eerste twee fases zijn er in totaal 41 woningen gerealiseerd. De derde fase is inmiddels volledig verkocht en in aanbouw.

Er is gestart met de verkoop van de laatste fase in ZouwdalVeste. Deze fase bestaat uit 20 woningen, 12 twee-onder-een-kapwoningen van type Waterlinde en 8 rij- en hoekwoningen van het type Zomereik. Bekijk hier het woningaanbod. Bekijk hier het woningaanbod.

Belangstelling om te wonen in ZouwdalVeste?

Schrijf je nu in  en blijf op de hoogte van nieuwbouwproject ZouwdalVeste.