Ontdek de nieuwbouw van het Zouwdal in ZouwdalVeste!

Nieuwbouwproject ZouwdalVeste combineert wonen in een groene natuurlijke omgeving met de stadse genoegens van cultuurstad Maastricht. Een unieke woonlocatie aan de rand van Malberg met de vrije natuur aan je voeten. De toekomstige bewoners van deze nieuwbouw wijk profiteren van de complete voorzieningen van het vernieuwde winkel- en gemeenschapscentrum Manjefiek Malberg. Hier vind je alles voor de dagelijkse boodschappen maar ook twee basisscholen en vele verenigingen. De multifunctionele sportvoorziening in de wijk nodigt uit om sportief te ontspannen. Dit maakt ZouwdalVeste de ideale woonwijk om te wonen, werken en genieten. Het is allemaal mogelijk in Malberg!

De charme van ZouwdalVeste

ZouwdalVeste is een charmante woonwijk in het groen met heel ruime en zeer aantrekkelijk geprijsde nieuwbouwwoningen. Waar je ook bent, je hebt altijd contact met de natuur
Een unieke kans om te wonen met ruime parkeergelegenheid ook voor bezoekers rondom de woningen. Heerlijke vergezichten over het natuurlijk glooiend landschap vormen het dagelijks decor. Wandelen, werken, wonen, spelen, fietsen, genieten. ZouwdalVeste nodigt uit om het beste uit het leven te halen.

ZouwdalVeste in Malberg combineert landelijk wonen en bourgondisch genieten. Binnen 12 minuten op de fiets ben je in het kloppend hart van bruisend Maastricht en wandelend kun je direct genieten van de fraaie natuur van het prachtige Zouwdal dat Malberg omarmd.

In de eerst twee fases worden er in totaal 41 woningen gerealiseerd, het aanbod bestaat uit een aantal twee onder één kap woningen rij en hoekwoningen. Bekijk hier het aanbod.

Belangstelling om te wonen in ZouwdalVeste?

Schrijf je nu in  en blijf op de hoogte van nieuwbouwproject ZouwdalVeste.

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Damen Makelaardij
Ambyerstraat Noord  72
6225 EG  MAASTRICHT
0433479090
info@damen-og.nl

Damen Makelaardij
Ligging van het project